Regionale evenementenkalender

Organiseert u in 2023 een evenement in onze gemeente? Meldt uw evenement uiterlijk 24 oktober 2022 bij ons aan. Alleen dan kan de Veiligheidsregio op tijd de inzet van de hulpdiensten beoordelen.

In onze regio worden veel grote en kleine evenementen georganiseerd, zo ook in onze gemeente. Deze evenementen vragen de nodige aandacht van de organisaties zelf, maar ook van de gemeente en de hulpdiensten. 

Regionale evenementenkalender van de veiligheidsregio

De veiligheidsregio en de gemeenten houden samen een regionale evenementenkalender bij. Op deze kalender plaatst de gemeente alle evenementen die aangemeld zijn. Zo heeft de veiligheidsregio goed inzicht in alle evenementen in de regio en kan daaraan de benodigde inzet van de hulpdiensten (brandweer, politie en ambulance) koppelen.

Evenement 2023 aanmelden voor 24 oktober 2022

Organiseert u in 2023 een evenement in onze gemeente? Meldt uw evenement uiterlijk 24 oktober 2022 bij ons aan.

Alleen dan kan de Veiligheidsregio NHN op tijd de inzet van de hulpdiensten beoordelen.

Aanmelden regionale evenementenkalender (pdf, 60 KB)

Nadat u het formulier hebt ingevuld, slaat u het document op en mailt het als bijlage naar apv@debuch.nl.

Aanmelding is geen aanvraag evenementenvergunning

Dat u uw evenement bij ons aanmeldt, betekent niet dat u een evenementenvergunning krijgt. Een evenementenvergunning vraagt u namelijk pas aan na uw melding en nadat de regionale evenementenkalender is goedgekeurd door de Veiligheidsregio NHN. De goedkeuring gebeurt meestal in januari van het betreffende jaar.

Meer informatie

Hebt u nog vragen over de de aanmelding voor de regionale evenementenkalender, stuur een mail naar team APV via apv@debuch.nl.