Vaccineren

De landelijke vaccinatiecampagne tegen het coronavirus is gestart. Inwoners van gemeente Bergen kunnen o.a. terecht bij de GGD Hollands Noorden.

Inwoners van de gemeente  Bergen N.H. kunnen o.a. terecht bij de GGD Hollands Noorden. Op GGD Hollands Noorden vindt u meer informatie over de vaccinatielocaties in de regio. 

De vaccinatiecampagne richt zich allereerst op het beschermen van de meest kwetsbare groepen en het verlagen van de druk op de zorg. Actuele informatie over de vaccinatie en bijvoorbeeld het vaccinatieschema leest u op vaccinatie tegen het coronavirus

Vervoer naar de vaccinatielocaties

Beschikt u niet over eigen vervoer of kunt u niet met het openbaar vervoer reizen dan kunt u contact opnemen met ons Sociaal Team. Zij maken een vervoersafspraak met Connexxion. Vervolgens neemt Connexxion contact met op om het vervoer verder met u af te spreken. Hier zijn geen kosten voor u aan verbonden. 

Algemene vragen

Hebt u algemene vragen over het coronavirus en coronavaccinatie dan kunt ook bellen met het landelijk informatienummer 0800-1351. Dit nummer is zeven dagen per week van 08.00-20.00 uur bereikbaar voor alle algemene vragen over corona en coronavaccinatie.

Eenvoudig uitgelegd

Wilt u op een snelle en eenvoudige manier meer te weten komen over het Coronavirus? Kijk dan op de website van Steffie

More languages

In 2021 everyone aged 18 and over in the Netherlands will be invited to get vaccinated against COVID-19. For general information in English, Arabic, Bulgaric, French, German, Polish, Romanian, Spanish, Turkish and Somali

Naar het overzicht