Waar ben ik ?
Meisje blaast naar uitgebloeide paardenbloem
Datum 06 | 01 | 2017

Jeugdhulp

Kinderen moeten gezond en veilig kunnen opgroeien. Ouders en verzorgers zijn hiervoor als eerste verantwoordelijk. Maar opvoeden en opgroeien gaan niet altijd vanzelf. Dan is het belangrijk dat u ergens terecht kunt met uw vraag. Als u advies, extra hulp of ondersteuning  nodig hebt, dan kunt u bij ons Sociaal Team terecht.

Omgeving

U kunt bij vragen en problemen over opvoeden en opgroeien eerst een beroep doen op uw omgeving: buren, familie of vrienden of u kunt het eerst bespreken met bijvoorbeeld uw huisarts.  Komt u er niet uit? Dan helpt het Sociaal Team u graag verder.

Wat doet het Sociaal Team?

Het Sociaal Team helpt u met uw vragen en problemen en kan er ook voor zorgen dat (ouders van) kinderen met gedrags- en psychische problemen of met een beperking begeleiding krijgen. Voor elk gezin dat om hulp vraagt is er één contactpersoon en één plan.

Nauwe samenwerking

Het Sociaal Team werkt - als dit nodig is – ook nauw samen met het consultatiebureau, de schoolarts, leerkrachten en begeleiders.

Op onze webpagina Sociaal Team kunt u alle informatie vinden over hoe u het Sociaal Team kunt bereiken en wat het team voor u kunt doen.

Kinderopvang, leerlingenvervoer of leerplicht

Voor meer  informatie over kinderopvang, leerlingenvervoer of leerplicht kunt u terecht op onze webpagina Jeugd en Gezin.  

Terug naar boven