Waar ben ik ?
Datum 23 | 02 | 2016

Trouwambtenaren

Thea Hof-Smit

Thea Hof-Smit

“Met hart en ziel koos ik indertijd voor de professie waarbij het gaat om het contact en de wens van mens tot mens. Ik vind het bijzonder om met dit werk een bijdrage te mogen leveren aan de verbintenis tussen twee mensen. Je draagt bij aan een memorabele dag en dat moet goed gedaan worden.”

Mieke Wit

Mieke Wit

“Ik vind het altijd weer bijzonder als een bruidspaar je een kijkje geeft in hun leven, om te horen waarvan ze genieten en hoe zij de ceremonie willen laten verlopen. Ik hoop dan dat het bruidspaar de trouwlocatie met een fijn gevoel verlaat en dat iets van mijn woorden hen herinnert aan deze speciale dag in hun leven.”

Betty Bracht

Betty Bracht

“Mijn uitgangspunt bij het voltrekken van een huwelijk en een partnerschapregistratie is dat de ceremonie er één geweest moet zijn om nooit te vergeten. Iedereen wil immers een unieke herinnering overhouden aan deze dag. Spontaniteit en betrokkenheid van mijn kant spelen hierbij een grote rol.”

Rob van Laaren

Rob van Laaren

“Het sluiten van een huwelijk moet een feestelijke, sfeervolle en ontspannen gebeurtenis zijn. Een op maat gemaakte ceremonie met ook plaats voor emotie en humor, zodat je samen met plezier terugkijkt op dit belangrijke moment in je leven. Voor mij de eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

 

Terug naar boven