Waar ben ik ?
Woonwijk
Datum 11 | 12 | 2016

Huisvesting

Beheer en verhuur van woningen wordt in onze gemeente gedaan door Kennemerwonen . Op hun website kunt u het aanbod inzien en relevante informatie voor (aspirant)huurders vinden.

Inschrijven woningzoekende sociale huurwoning

Sociale huurwoningen zijn bedoeld voor mensen tot een bepaald inkomen. Als u op zoek bent naar een sociale huurwoning kunt u zich inschrijven als woningzoekende bij de organisatie die zorgt voor de verdeling van sociale huurwoningen. Voor de gemeente Bergen kunt u dit doen via de Stichting Sociale Verhuurder Noord-Kennemerland . Ook kunt u meer informatie vinden via ons digitale loket.

Urgentieverklaring

Wanneer er een noodsituatie is ontstaan, die direct verband heeft met uw woonsituatie, dan kunt u een urgentieverklaring aanvragen. Meer informatie en hoe u dit kunt aanvragen kunt u vinden via ons digitale loket.

CPO Watertorenterrein Egmond aan Zee

Met CPO is het mogelijk om een betaalbare woning te realiseren. Hierbij bepaal je, samen met je toekomstige buren, hoe je huis eruit komt te zien, wat de kwaliteit van het huis is, hoe het wordt ingedeeld en wat de prijs wordt. Je verenigt je met de buren in een collectief. Dit collectief krijgt via de gemeente kans op betaalbare grond, deelt de kosten van de architect en de aannemer, en vermijdt de kosten en winstopslag van een ontwikkelaar.  Meer informatie over dit project kunt u vinden op de webpagina CPO Watertorenterrein.

site_backtotop.png