Waar ben ik ?
Woonwijk
Datum 29 | 03 | 2018

Huisvesting

Beheer en verhuur van woningen wordt in onze gemeente gedaan door Kennemerwonen De website wordt in een nieuw venster geopend. Op hun website kunt u het aanbod inzien en relevante informatie voor (aspirant)huurders vinden.

Inschrijven woningzoekende sociale huurwoning

Sociale huurwoningen zijn bedoeld voor mensen tot een bepaald inkomen. Als u op zoek bent naar een sociale huurwoning kunt u zich inschrijven als woningzoekende bij de organisatie die zorgt voor de verdeling van sociale huurwoningen. Voor de gemeente Bergen kunt u dit doen via de Stichting Sociale Verhuurder Noord-Kennemerland De website wordt in een nieuw venster geopend. Ook kunt u meer informatie vinden via ons digitale loket.

Urgentieverklaring

Wanneer er een noodsituatie is ontstaan, die direct verband heeft met uw woonsituatie, dan kunt u een urgentieverklaring aanvragen. Meer informatie en hoe u dit kunt aanvragen kunt u vinden via ons digitale loket.