Handtekeningen onder huurovereenkomst nieuw voetbalcomplex VV Egmond

De gemeenteraad stemde op 20 juni unaniem voor het plan om te investeren in het nieuwe voetbalcomplex voor fusievoetbalclub VV Egmond. Wethouder Marco Wiesehahn en voorzitter Robert van den Bosch hebben op maandag 8 juli 2024 de handtekening onder de huurovereenkomst gezet. Met deze handtekeningen kan de volgende fase beginnen om het nieuwe sportpark te realiseren. 

In nauwe samenwerking tussen de vrijwilligers die bij VV Egmond betrokken zijn en de gemeente is de afgelopen jaren toegewerkt naar het moment om de aanleg van een nieuw sportcomplex te realiseren. Deze inspanningen zorgen ervoor dat het nieuwe complex een centrale plek wordt voor ontmoeting en activiteit in de Egmonden.

Het nieuwe sportpark krijgt 5 voetbalvelden: 4 van gras en 1 van kunstgras. De kantine en kleedkamers komen in het midden, zodat alles dicht bij elkaar is. Dit maakt het makkelijk voor iedereen om elkaar te ontmoeten en samen te komen. De ingang van het park ligt dicht bij de parkeerplaatsen, wat het makkelijk maakt om het sportpark te bereiken. 

Meer informatie over de aanleg van het nieuwe voetbalcomplex vindt u op Voetbalcomplex voor fusieclub VV Egmond.