Presentaties plannen Harmonielocatie op 30 januari

Op dinsdag 30 januari kunt u presentaties bijwonen voor de plannen voor de herinrichting van de Harmonielocatie. De presentaties zijn in de Ru├»nekerk, Raadhuisstraat 1, 1861 LK Bergen. 

De publiekspresentaties vinden in 2 ronden plaats, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden deze kunnen bijwonen:

  • ronde 1: van 16.00 tot 18.00 uur en
  • ronde 2: van 19.30 tot 21.30 uur. 

Aanmelden voor de presentaties

Wij vragen u zich aan te melden voor het bijwonen van de presentaties. Bij de aanmelding graag aangeven of u bij de eerste of de tweede ronde aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen u komt. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar harmonielocatie@debuch.nl. Aanmelden is van belang omdat het aantal plaatsen beprekt is. De deuren openen 30 minuten voor aanvang, zo kunnen we op tijd starten. 

Livestream of terugkijken

Tijdens de publiekspresentaties maken we opnamen. De presentaties kunt u dan - tijdens de presentaties - online volgen via een livestream, of op een later moment terugkijken. Kijk hiervoor op Harmonielocatie centrum Bergen.

Herontwikkeling

De Harmonielocatie in Bergen wordt herontwikkeld. Het nieuwe plan voor de herontwikkeling van de Harmonielocatie gaat uit van kleine winkels en woningen en mogelijk sociaal-maatschappelijke voorzieningen. Meer informatie over Harmonielocatie centrum Bergen.