Activiteiten Sociaal Team Egmond

Inwoners blijven mobiel en onder de mensen

MAXMobiel bij Post aan Zee
MAXMobiel bij Post aan Zee

Zoekt u meer verbinding met een ander en wilt u wat vaker de deur uit? Tijdens de landelijke week 'Uit de Eenzaamheid' organiseert het Sociaal Team Egmond activiteiten om dit te stimuleren.

Aanschuiftafel Egmond

Het Sociaal Team Egmond organiseert op vrijdag 27 september een aanschuiftafel voor de inwoners van de Egmonden, gerund door vrijwilligers. Een avond van de Egmonders, voor de Egmonders!

Op 27 september, vanaf 18.00 uur zijn de deuren open in het wijkgebouw Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef. Er staat een (h)eerlijke maaltijd à € 7,50 voor u klaar. U kunt zich gratis laten halen en brengen door de MAXMobiel of de duofiets. Hiervoor kunt u reserveren:

  • Reserveringen MAXMobiel. Ellen Dekker, Tel. 06 - 833 296 32 
  • Reserveringen duofiets. Sandy Dekker, Tel. 072 - 303 05 16. 

Doe een testrit in de MAXMobiel

Donderdag 3 oktober kunt u gratis testritten maken in de MAXMobiel, op de duofiets of driewieler onder professionele begeleiding van medewerkers van de Bikeshop. Een prettige manier om kennis te maken met deze verschillende soorten vervoer. 

Planning testritten 3 oktober

  • 10.15 uur met koffie en thee. Locatie: Post aan Zee, Voorstraat 82A, Egmond aan Zee
  • 11.00 uur. Locatie: Prins Clausstraat, Egmond aan Zee
  • 11.45 uur. Locatie: Hanswijk 1, Egmond aan den Hoef
  • 12.30 uur. Locatie: Huiskamerproject Samen aan Tafel. De Schulp, Visweg 35, Egmond-Binnen

Wilt u 3 oktober ook mee-eten bij de Schulp à € 7,50, dan kunt u zich opgeven bij het Stichting Welzijn Bergen (Tel. 072 - 506 52 04).

Cadeautje

Aan het einde van de tour krijgt elke deelnemer een cadeaubon voor wat drinken en een gebakje bij restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee.

Naar overzicht