Dorpsbelangen “de Parel” start online platform

Parkeerbeleid in Egmond aan Zee: wat vindt u?

Woon je in Egmond aan Zee en heb je een mening over het parkeerbeleid? Doe dan online mee aan de discussie via Argu. Je kunt nog tot half oktober reageren op stellingen die de dorpsvereniging De Parel heeft opgesteld. Je kunt ook zelf een idee aandragen.

Hoe werkt het?

De Parel: “Je kunt op het platform aangegeven of je het al dan niet eens bent met de stellingen over het parkeerbeleid. Het voordeel is dat er argumenten voor en tegen worden ingebracht, waardoor de nuance in beeld blijft. De argumenten voor en tegen verduidelijken de dorpsmening.”

En daarna?

Het bestuur van “De Parel” gaat met de uitkomsten aan de slag in overleg met de gemeente Bergen. Een snelle terugkoppeling naar de inwoners is daarbij belangrijk. Dit gaat De Parel doen via Facebook (o.a ‘Parel Egmond’ en ‘Je bent Derper als....’) en de lokale media.

Digitaal meepraten

Het bestuur van de Parel wil via het online platform regelmatig de mening peilen van de inwoners van Egmond aan Zee. De gemeente ondersteunt het online platform financieel en door de inzet van een verkeersdeskundige en de gebiedsregisseur.

Naar overzicht