Enquête sportwensen in de gemeente Bergen

In opdracht van de buurtsportcoach van de gemeente Bergen wordt op dit moment een onderzoek uitgevoerd naar de sport- en beweegbehoeften van inwoners van de gemeente Bergen. De gemeente ondersteunt het onderzoek, waarvan de uitkomsten worden gebruikt om nieuw sport- en beweegaanbod te creëren in samenwerking met de lokale verenigingen en sportaanbieders. Het is daarom belangrijk dat de bijbehorende enquête door zoveel mogelijk inwoners wordt ingevuld. 

In de enquête kunnen inwoners aangeven welke sporten zij willen beoefenen en welke manier van bewegen de voorkeur heeft. Een jaarabonnement kan een drempel werpen om te gaan sporten, maar voor een ander ook een stok achter de deur zijn om te gaan trainen. De buurtsportcoach analyseert de uitkomsten en met de inzichten die hieruit ontstaan gaat zij naar de sport- en beweegaanbieders. Een aanbod wordt samengesteld wat aansluit bij de behoefte van de inwoners, waardoor sport voor ieder weer wat toegankelijker is.

Vul hier de enquête in.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over sporten en bewegen in Bergen, of juist een goed idee willen delen, dan is de buurtsportcoach te bereiken via 06 29 31 94 01, of via . U kunt ook altijd even langskomen op haar Sportspreekuur, op maandagochtend van 10.30 tot 12.00 uur bij Bergen-Binnen, Breelaan 130.

Naar overzicht