Honderdste rit voor MaxMobiel

Deur tot deur vervoer door vrijwilligers blijkt succesvol

De MaxMobiel heeft zijn honderdste rit gemaakt. Deze kleine, elektrische auto heeft een gemakkelijke hoge instap. Het vervoer wordt verzorgd door vrijwilligers. Hiermee kunnen inwoners die het nodig hebben, tegen een kleine vergoeding, makkelijker boodschappen doen of een uitje maken.

Bloemen en gebak

Samen met inwoners uit Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee, die de 98e, 99e en 100e rit met de MaxMobiel maakten werd dit heugelijke feit gevierd. Zij zijn alle drie met de MaxMobiel opgehaald voor een kop koffie met gebak. Ook kregen zij een bos bloemen om dit te vieren. De inwoners gebruiken de MAXMobiel om naar de winkel te gaan om bloemen te kopen of om bijvoorbeeld naar Huize Agnes te gaan om deel te nemen aan een activiteit.

Een rit met de MaxMobiel

De MaxMobiel rijdt inwoners ook naar de sport, bijvoorbeeld zwemmen in de Roompot. Of om een rondje boulevard te maken om er even uit te zijn. Zo’n rit kan ook gewoon gezellig zijn samen met een vriendelijke vrijwilliger.

Een rit plannen?

De rit kost € 1,00. Inwoners worden gereden door vriendelijke vrijwilligers. De rit kan gepland worden bij Ellen Dekker, vrijwilliger coördinator. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer  06-83329632. Of stuur een e-mail naar

 

Naar overzicht