Kunst10daagse 2019

De Kunst10daagse in Bergen en Bergen aan Zee gaat 18 oktober weer van start. Kunstliefhebbers afkomstig uit alle windstreken komen naar onze gemeente speciaal om te genieten van kunst in al haar facetten. Het evenement dat nationaal en internationaal grote bekendheid geniet, duurt t/m 27 oktober. 

Fiets of openbaar vervoer

Wie dit evenement wil bezoeken, wordt aangeraden de auto te laten staan. De parkeerplaatsen in de dorpen zijn snel vol. Ons advies is: pak de fiets of neem het openbaar vervoer. De kunst bekijken per fiets is echt een aanrader. Met de fiets kun je gemakkelijk de vele kunstexposities en -manifestaties, die overal in de dorpen worden georganiseerd, bezoeken.

Shuttlebus en hop-on-hop-off

Vanaf parkeerplaats de Kiefthoek aan de Groeneweg 5 in Bergen rijdt op zaterdag en zondag een Kunst10daagse Shuttlebus naar het centrum van Bergen. U parkeert gratis en betaalt EUR 2,50 voor de bus. Met dat buskaartje kunt u ook gebruik maken van een hop-on-hop-off bus. Deze bus rijdt 2 kunstroutes vanaf het Plein Bergen. Een derde bus rijdt naar Bergen aan Zee. Als u op de route uw hand opsteekt, stop de chauffeur voor u. Bovendien zijn de chauffeurs rijdende gidsen die u van alles kunnen vertellen over Bergen, de route en de Kunst10daagse. 

Naar overzicht