Lijk je op Julia, het meisje uit de Bronstijd?

Huis van Hilde is op zoek naar een Look a Like van Julia, het meisje uit de Bronstijd (ca. 2000-800 v. Chr.) dat tijdens een opgraving in Bovenkarspel in 1974 werd gevonden door archeologen. De uitverkorene krijgt de eer een rol te spelen als Julia in vier korte films en foto’s voor bij de nieuwe tentoonstelling. Op zondag 17 februari zijn de audities, de opnamedagen vinden op 26 en 28 februari plaats. De gekozen Julia Look a Like speelt in de opnames samen met re-enactors scenes die plaatsvinden in de Bronstijd.

Huis van Hilde zoekt een enthousiaste Look a Like Julia die dé rol van haar leven wil spelen. De gezochte Julia is idealiter tussen de 17 en 25 jaar, lijkt een beetje op Julia en is natuurlijk heel enthousiast om een rol te spelen in de korte films. Acteerervaring is geen vereiste!

Auditie doen?

De audities vinden plaats op 17 februari, van 14.00 tot 16.00 uur. Meld je van tevoren aan door een mail te sturen naar frontoffice@huisvanhilde.nl met je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. We vinden het leuk als je een foto van jezelf mee stuurt.

Naar overzicht