MAX Mobiel rijdt in Egmond

Inwoners van Egmond kunnen sinds kort gebruikmaken van de MAX Mobiel. Een dagje naar het strand of de winkel? Of moet u even naar de dokter, maar hebt u geen vervoer? De MAX Mobiel staat voor u klaar. Vrijwilligers halen en brengen u graag, voor maar € 1 per rit.

Reserveren

Voor het reserveren van een ritje belt u met Ellen Dekker op 06 83 32 96 32 of mailt u naar . (Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.30 uur en 16.30 uur.)

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog vrijwillige chauffeurs. Vindt u het leuk om zo nu en dan een rit te maken met dit elektrische autootje, en tegelijkertijd inwoners te helpen mobieler te worden? Bij aanmelding krijgt u een korte training! De rijtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Om u aan te melden of voor meer informatie belt u met Ellen Dekker op 06 83 32 96 32 of mailt u naar .

Extra MAX Mobiel ritten

Op zaterdag 25 mei a.s. zijn er extra MAX Mobiel ritten naar de rommelmarkt in Egmond Binnen. Op zondag 9 juni kunt u gebruikmaken van deze service om naar het Hoever Dorpsfeest te gaan.

Naar overzicht