Nieuwe video's online!

kinderburgemeester op bezoek bij de scouting

Deze maand komen er weer nieuwe video’s online voor de reeks Wij hebben zin in 2021! Burgemeester Peter Rehwinkel is met strandfotograaf Sjef Kenniphaas op het strand van Egmond aan Zee. Veel mensen weten dat hij dagelijks foto’s maakt van het weer, maar niet iedereen weet dat hij vorig jaar corona had. Hoe gaat het nu met hem? En welke foto wil hij graag nog eens maken?

Tips voor jongeren

In een andere video spreekt kinderburgemeester Thomas Meereboer met een aantal jongeren en een jongerenwerker in Egmond aan den Hoef. Hoe gaat het met hen in coronatijd? Hoe brengen ze hun tijd door? Hebben ze nog tips voor andere jongeren?

Scouting

Ook is er een video van zijn bezoek aan de scouting aan de Eeuwigelaan in Bergen. De bijna honderd leden kunnen nu niet in het echt bij elkaar komen, de buitenactiviteiten zijn voorlopig stopgezet. Hoe gaat het dan nu met de scouting? Is er een alternatief?

De video’s worden geplaatst op de social media kanale van de gemeente Bergen:

Hier kunnen ook de eerdere video’s worden teruggezien, onder andere van het bezoekje van de kinderburgemeester aan basisschool De Kiem in Egmond aan den Hoef en DJUS in Camperduin.

Naar overzicht