Waar ben ik ?
Handen met puzzelstukjes
Datum 15 | 07 | 2016

Antwoord voor Bedrijven

Als ondernemer kunt u veel vragen aan de overheid hebben. Veel van deze vragen kunnen beantwoord worden via een speciaal loket: ‘Antwoord voor bedrijven’ De website wordt in een nieuw venster geopend. Dit initiatief is een samenwerking van ministeries, andere rijksoverheden, uitvoeringsinstellingen, provincies en gemeenten.

Antwoord voor bedrijven De website wordt in een nieuw venster geopend, partner van Ondernemersplein.nl De website wordt in een nieuw venster geopend, is voor ondernemers het startpunt van de Rijksoverheid voor regels, vergunningen en subsidies. Ook ziet u met welke nieuwe regels en wetswijzigingen u te maken krijgt als ondernemer.

Specifiek voor uw branche

Naast de overheidsregels die voor u van belang zijn, vindt u op de website Antwoord voor bedrijven  De website wordt in een nieuw venster geopendinformatie die specifiek voor uw branche geldt. Of u nu in de kinderopvang, horeca, detailhandel of dienstverlening actief bent, zij proberen altijd antwoord op uw vraag te geven.

Bedrijvenloket regio Alkmaar

Op deze website De website wordt in een nieuw venster geopend vindt u informatie over het vestigen of investeren in Regio Alkmaar. Het is voor u als ondernemer vaak lastig om er achter te komen wat de ideale locatie is voor uw bedrijf, bij wie u moet zijn, welke vergunningen nodig zijn en hoe u aan financiering komt. Het kan een tijdrovende zoektocht zijn. Het Bedrijvenloket Regio Alkmaar biedt u ondersteuning bij uw huisvestings- en financieringsvraagstukken, zodat u kunt doen waar ú goed in bent: ondernemen.

Ontwikkelingsbedrijf NHN

Het  Ontwikkelingsbedrijf NHN  De website wordt in een nieuw venster geopendis een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord door het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid en investeringen en het versterken van bestaande bedrijvigheid. NHN doet dit door bedrijven te adviseren, informeren en praktische ondersteuning te bieden. Snel en vertrouwelijk. Daarnaast biedt NHN toegang tot een breed netwerk van bedrijven en overheidsinstellingen.

Terug naar boven