Buurtsportcoach

  • Buurtsportcoaches ondersteunen de gemeenten  in het creĆ«ren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud.
  • Dragen bij dat meer mensen in hun eigen nabije omgeving kunnen sporten en bewegen.
  • Organiseren een sport- en beweegaanbod in de buurt en maken een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en onderwijs.

Maak kennis met onze buurtsportcoaches

Wilt u meer weten over de activiteiten (pdf, 1,24 MB) of hebt u een vraag? Neem dan contact op met onze buurtsportcoach.

Voor Bergen, Schoorl en Groet:

Voor de Egmonden:

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Kinderen uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een vereniging, voor een sportieve of culturele activiteiten, kunnen via het Jeugdfonds Sport en Cultuur meedoen. De gemeente werkt samen met het Jeugdfonds. Het fonds verstrekt geen geld aan ouders of verzorgers. Zij betaalt het lidmaatschapsgeld en eventueel benodigdheden rechtstreeks aan de vereniging of de winkel.

Aanmelden via intermediairs

U kunt uw kind aanmelden via een intermediair, bijvoorbeeld via maatschappelijk werk, diaconie, Jeugdzorg, schuldhulpverlener, de buurtsportcoach of via school.

Meer informatie en voorwaarden kunt u vinden op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Voor vragen over dit fonds kunt u ook terecht bij de buurtsportcoach.