Energiecoach

Woningeigenaren kunnen bij de Noord-Hollandse Energiecoöperatie een gratis energiegesprek aanvragen. Een vrijwillige energiecoach geeft persoonlijk advies om energie te besparen in uw woning. 

energiegesprek aanvragen

Een vrijwillige energiecoach komt bij u thuis langs voor een een-op-een gesprek. Op basis daarvan geeft de energiecoach tips en maken jullie samen een stappenplan. De informatie bevat energiebesparende maatregelen die direct uitvoerbaar zijn, en een stappenplan voor grootschalige energiebesparing. Bijvoorbeeld isolatie of het aardgasvrij(klaar) maken van uw woning.

NHEC

De vrijwillige energiecoaches vallen onder de Noord-Hollandse Energiecoöperatie (NHEC). Gemeente Bergen heeft energiegesprekken ingekocht bij de NHEC, zodat woningeigenaren deze gratis kunnen aanvragen.

Gratis gesprek aanvragen

U kunt zich aanmelden voor een gratis energiegesprek bij NHEC. Mochten er veel aanvragen tegelijk komen, dan kan het even duren voordat NHEC contact met u opneemt voor het inplannen van het energiegesprek. Voor vragen neemt u contact op via info@nhec.nl.