Webblog burgemeester

Burgemeester Hetty Hafkamp praat bij.

De vooravond van een nieuw jaar

De kerstdagen zijn weer voorbij. Ik hoop echt dat iedereen heeft genoten van deze dagen. Nog een paar dagen en dan is 2018 alweer voorbij. Opnieuw een jaar dat is omgevlogen. Er is veel gebeurd in 2018. De gemeente Bergen was regelmatig in het nieuws. Met mooie dingen, maar ook met minder mooie dingen. Minder mooie dingen, die we helaas niet altijd in de hand hadden.

En nu staan we aan de vooravond van een nieuw jaar: 2019. Wat gaat dit nieuwe jaar ons brengen? Iedereen heeft vast en zeker wensen, dromen en goede voornemens voor het jaar dat gaat komen. Mijn wens is in elk geval om er met u een gezond, goed en een mooi jaar van te maken. En ik realiseer me dat er nog altijd tegenstellingen zijn. We zijn het niet altijd met elkaar eens. Maar laten we elkaar met respect behandelen en laten we proberen verbinding te zoeken. Op die manier kunnen we er samen een mooi jaar van maken. 

Ik wens u alvast een heel fijne jaarwisseling toe. En komt u ook proosten op de nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur in de Zilte Zoen in Schoorl? U bent van harte welkom! 

26 december 2018