Rolstoel voor het strand

In de gemeente Bergen kunt u een speciale rolstoel voor het strand lenen: de Jutter. De Jutter is een grote rolstoel met speciale luchtbanden. Door deze banden is de Jutter licht voort te bewegen over zand. Daardoor is het gemakkelijk om een strandwandeling te maken met ouderen of gehandicapten.

U kunt op diverse locaties een Jutter lenen. Voor informatie en eventueel reserveren kunt u terecht bij de volgende strandpaviljoens.

Egmond aan Zee

  • Strandpaviljoen Nautilus aan Zee: Er zijn 3 Jutters te leen. De stalling van de Jutters vindt u op het grote parkeerterrein naast de hoofdopgang van het strand, bij het boothuis van de Koninklijke Redding Maatschappij (KNRM) en het historische vissersvaartuig 'De Pinck'. Bel voor meer informatie en reservering naar (072) 506 41 95.
  • Strandpaviljoen Bad Egmond: Er staat ook een Jutter bij de hoofdopgang van het strand. Bel voor meer informatie en reservering naar (072) 506 44 26.

Bergen aan Zee

  • Strandpaviljoen Zuid: Er zijn 2 Jutter te leen. Het paviljoen vindt u bij de hoofdopgang van het strand. Bel voor meer informatie en reservering naar (072) 589 46 87.

Hargen aan Zee

Camperduin

  • Strandpaviljoen Price George: Er zijn 2 Jutters te leen. Bel voor meer informatie en reservering 088 181 1800.