Buitenduin herinrichting

In 2018 is besloten om het parkeerterrein aan de Molenweg te verplaatsen. Het nieuwe terrein komt in het verlengde van de Sportlaan, waar de jeu de boules locatie is. Het parkeerterrein, dat nu vrij parkeren is, wordt betaald parkeren.

Doel van dit plan is vergroten van de beeldkwaliteit in dit gebied. De procedure voor de herinrichting pakken we op in samenhang met de ontwikkeling van de voormalige Rabobanklocatie.

Nieuwe locatie voor jeu de boules club

De jeu de boules banen en het gebouw worden verplaatst. De nieuwe locatie komt tegen de Molenweg aan. De groenstrook langs de Molenweg blijft bestaan. Langs het nieuwe parkeerterrein komt een fietspad, die de Sportlaan en de Molenweg verbindt.

In het noordelijk gedeelte van het groene hart leggen we een klein parkeerterrein aan. Tegenover de Teun de Jager school. Dit parkeerterrein is niet openbaar. Alleen de jeu de boules club, de ruitervereniging en de Teun de Jager school kunnen hiervan gebruik maken.

Uitvoering afhankelijk van plan Rabobanklocatie

De uitvoering van het plan Buitenduin is afhankelijk van de procedure voor de voormalige Rabobank locatie. Het is nog niet bekend wanneer deze is afgerond.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Henneman, projectleider via barthenneman@debuch.nl.