Blankenberg

De speelplek tussen Blankenberg en de basisschool in Egmond-Binnen gaat de gemeente opknappen. We richten de speelplek opnieuw in. De strook groen naast de speelplek gaan we ook verbeteren. Het plan is om natuurlijke elementen zoals houten speeltoestellen, bomen, struiken en bloemen toe te voegen. Het groen willen wij klimaatadaptief en zo inheems mogelijk inrichten. 

Beleid en samenwerking extern bureau

In ons speelruimtebeleidsplan is opgenomen welke speelplekken gerenoveerd worden. In het beleidsplan is ook opgenomen om meer speelplekken te vergroenen. Voor dit project werken we samen met groenbedrijf de Enk en Buro Mien Ruys. Zij helpen ons met het ontwerpen en het uitvoeren van een mooie en groene speelplek.

Denk mee over speelplek Blankenberg

Over de herinrichting en het opknappen denken wij graag samen met direct omwonenden na. Wij horen vooraf graag hoe u de speelplek gebruikt en wat uw wensen zijn. We hebben een vragenlijst gemaakt waarmee u uw reactie kon geven tot 20 mei 2024. In juli volgt nog inloopmoment.

Planning en ontwerpen

Omwonenden kunnen meedenken met het ontwerp. Op basis van de antwoorden in de vragenlijst maken de ontwerpers 2 voorlopige ontwerpen. Deze bespreken we met omwonenden tijdens een inloopmoment. Daarnaast kunnen omwonenden de ontwerpen bekijken, vragen stellen en idee├źn met ons delen. De planning en ontwerpen plaatsen we ook op deze pagina.

Vragen en meer informatie

De komende tijd plaatsen we actuele informatie, ontwerpen en werkzaamheden op deze pagina. Kijk voor het beleidsplan op:

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail via speelruimte@debuch.nl, onder vermelding van 'Speelplek Blankenberg'.